Harjoitteluun

Maataloustyön käytännönläheisyyden ohella arvostamme alalle kouluttautumista ja ajanmukaisten menetelmien sekä tekniikoiden hallintaa.

Olemme perinteisesti tarjonneet maatalousopiskelijoille työharjoittelumahdollisuuksia tilallamme, jo 1980-luvulta lähtien. Tilallamme on työskennellyt agrologi- ja agronomiopiskelijoita sekä eläintenhoitajia. Varsinkin kesäaikaan tilalla käy kuhina ja värikäs eri kielten puheensorina, kun Kivikkoon saapuu harjoittelijoita ranskalaisista alan oppilaitoksista.

Pääasiallisesti harjoittelijat keskittyvät lypsykarjan hoitamiseen, mutta myös kone- ja viljelystöihin on mahdollista osallistua oman kiinnostuksensa ja osaamisensa mukaan.

 

Harjoittelijoille mukava asuminen tilalla

Harjoitteluun saapuville tarjoamme mukavat olosuhteet ja asumisen samassa pihapiirissä. Huoneistossa on hyvä varustelu itsenäiseen asumiseen, olipa harjoittelu muutaman päivän tai useamman kuukauden mittaista. Kesällä on mahdollisuus navetta- ja peltopäivän jälkeen virkistäytyä rantasaunassa ja pulahtaa uimaan läheisessä Kortejärvessä.

 

Haluatko työharjoitteluun?

Oletko kiinnostunut työharjoittelupaikasta Kivikon tilalla? Tarjoamme erityisesti lypsykarjan hoitoon liittyviä työtehtäviä monipuoliseisti – ei hantihommia vaan oikeita töitä. Työharjoittelu on palkattua ja pystymme tarjoamaan myös asunnon samasta pihapiiristä.

Ota yhteyttä sähköpostitse posti@kivikko.net kerro itsestäsi, opinnoistasi ja tulevasta harjoitteluajankohdasta. Otamme sinuun yhteyttä, jos meillä on mahdollisuus tarjota sinulle harjoittelupaikka. Mitä aikaisemmin pystyt kertomaan aikeistasi, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi.